Önt képviseljük az ablakgyártásban! @ PlasticBau

Nyílászárók! Nyílászárók! Nyílászárók!

Nyílászárók! Nyílászárók! Nyílászárók!

Apró jelek, melyek szerint megérettek a nyílászárók a cserére

2014. szeptember 17. - PlasticBau

1294086107.jpgNincs szüksége senkinek semmilyen szakértelemre, hogy feltűnjön a nyílászárók megérettek a cserére. Apró hétköznapi momentumokból könnyen következtethet bárki arra, hogy valami nem stimmel a szerkezetekkel. Most sorra fogjuk venni azokat a jeleket, melyek alapján érdemes elgondolkodni a cserén, vagy a felújításon.

A legárulkodóbb nyom a huzat. Huzat van, de minden nyílászáró zárva? Valami biztos, hogy nincs rendben! Ugyan erre a következtetésre kell jutnunk, ha hideg levegő áramlik be, a csukott nyílászárók környékén pedig hűvös van. Az egész napos fejfájás is lehet nyom, hiszen könnyen okozhatja a hozat, de természetesen a legkézenfekvőbb és legfeltűnőbb dolog, ha mozognak a függönyök a zárt ablakok előtt.

Persze akkor is érdemes elgondolkodni, hogy a nyílászárók a ludasok, ha télen a fűtésszámla, nyáron (klíma esetén) pedig az áramszámla veri ki a biztosítékot, hiszen egy jól megkonstruált és beépített szerkezet esetében ilyen nem fordulhat elő.

Ezek az apró jelek, azért nem olyan különösek, s reményeink szerint szinte mindenki ugyan erre a következtetésre jut, mint mi. De azt végig gondolta már, hogy miért poros minden napi porolás után az összes bútora? Ha nem, akkor most itt a válasz, bizony a nyílászárók a hibásak, hiszen a kosz az ablakok körül található apró réseken keresztül jut be.

Ha e néhány könnyen megfigyelhető jelre alapozva fordulunk szakemberhez nem lőhetünk mellé, hiszen ezek teljes mértékben alátámaszthatják igényeinket egy új szerkezetre.

A bejegyzés trackback címe:

https://plasticbau.blog.hu/api/trackback/id/tr616705371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása