Önt képviseljük az ablakgyártásban! @ PlasticBau

Nyílászárók! Nyílászárók! Nyílászárók!

Nyílászárók! Nyílászárók! Nyílászárók!

Néhány jó tanács kezdőknek!

2014. október 01. - PlasticBau

2.jpgSokat beszéltünk már napjaink egyre növekedő energiaárairól és az energiatakarékosság kérdéséről, melynek meghatározó részét képezik a nyílászárók, amik azonnal újabb kérdések sorát vetik fel. Mostani bejegyzésünk néhány praktikus tanáccsal igyekszik segíteni azok dolgát, akik nem igazán járatosak az ajtók és az ablakok világában.

Az ablakcsere hosszú időre oldja meg az ezzel kapcsolatos problémákat, így kijelenthető, hogy amennyiben minden megfelelő módon történik, akkor az új nyílászárók akár több évtizedig is kiszolgálhatják a tulajdonosokat, ám sajnos számos hiba is előfordulhat, melyekre jobb előre felkészülni, mint utólag bosszankodni.

Először is tisztában kell lenni vele, hogy a nyílászárók cseréjének nagyon sok szakasza van, mellyel kapcsolatban nagyon sok döntést kell meghozni, melyeknek az Ön igényeit kell szolgálnia, így inkább legyen az Ön döntése, mint a kereskedőé, vagy akárki másé. Igaz, hogy ezek javát a folyamat elején kell meghozni, de érdemes felkészülni, hogy az egész folyamát képes legyen figyelemmel kísérni.

Nem érdemes hinni a szerencsében, mert minden tévhit ellenére a felkészültség és a szükséges információk birtoklása kiváltja Fortuna kegyeit, hiszen ha tisztában van a lehetőségeivel és hogy mikor mit kell tennie, akkor biztonságban érezheti magát a nyílászárók cseréjével kapcsolatban.

Érdemes olyan dolgokra oda figyelni, mint az általunk választott cég referenciái, melyek jó kiinduló pontok lehetnek a választásnál. Mivel egy ilyen befektetés nem olcsó mulatság ezért jó tisztában lenni az ár-érték aránnyal, illetve, hogy pontosan milyen munkák és szerkezetet tartoznak bele az összegbe, amiért kicserélik nyílászáróit.

Nem kell meglepődni az előlegen, hiszen a legtöbb gyártó, mivel az ő részükről is tetemes befektetést jelent, egyedi méretbe készít Önnek szerkezetet, melyek máshová nem építhetőek be. Ez az összeg viszont ne haladja meg a teljes költség 15-30%-t.

A legfontosabb viszont a már említett felkészültség, melyhez reményeink szerint blogunk eddigi és jovőbeli posztjai is hozzájárulnak, hogy minél jobban el tudjon mélyülni a nyílászárók világában, s tapasztalatai a cseréket illetően csak pozitívak legyenek!

A bejegyzés trackback címe:

https://plasticbau.blog.hu/api/trackback/id/tr716749237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása